Det är dags…

Det är dags…

… att ta tag i saker. Detta är min första ”bloggning” någonsin och det är i syfte att dela med mig och hjälpa mig i ett annat projekt- Forma kroppen till en form som jag är bekväm med.

Så… två saker att ta tag i- bloggning och kroppsformning – det ena har jag aldrig gjort och det andra har jag (liksom många andra) startat 1023845885 gånger- gärna på en måndag- och liksom aldrig riktigt slutfört.

Så här ska formas!!! Jag gjorde en fettmätning förra veckan och alla mina noga genomtänkta förklaringar till min nuvarande kroppsform exploderade lite snällt och vänligt i mitt ansikte… självbedragen.. lite smått kanske..

Så jag har samlat mina trupper:
– Mia- min PT på World Class som jag nu börjar bikta mig så fort jag ser (vilket är ca 35 gånger på en dag) vad jag ätit, tänkt äta eller bara drömmer om att äta. Japp, hon kommer bli trött på mig
– Min man – inget godis hemma fram till juni
– Min blogg- ingen ursäkt och jag kan inte komma undan.. s 🙂

Mitt mål: 1 juni – vikt 70 kg (nu 79,5) och fettprocent 25 (nu 29,7)

Imorgon ska vi fota före bilder- hua .. och sen börjar resan.. join me if you dare.. känslostormar, träningsvärk och massa tankar utlovas….

4 comments on “Det är dags…Add yours →

 1. Kommer följa dig på din resa Linda!Du är en förebild för mig oavsett fettprocent…men du vet säkert att inte heller jag är särskilt nöjd med min kropp. Så, alltså, jag ska samla på mig inspiration från dig och andra i blogg och yttre världen så kanske vi kan peppa varandra!Du kör hårt med allt du gör(vad jag har sett och vet omo iallafall;))så jag tror det kommer gå ypperligt!
  Stor kram

 2. Heja Linda det kommer o gå bra och ska i fortsättningen läsa om dina äventyr med Mia och du en annan sak. Jag slutade med godis för ca 20 år sedan, och såg vita sockerbitar framför mina ögon hela tiden i ca 3 veckor. Haha Men det går om man bara ger sig på dig. Lycka till som sagt.
  Kram

 3. HEJA DIG!! =)
  ..en fråga bara.. hur funkar det här projektet med ökning av familje-projektet?

  //J 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *