Dag 14 Fitnessfighten- sen veckorapport

Dag 14 Fitnessfighten- sen veckorapport

Förra veckans träning gick mycket bra.

Körde styrkeprogrammet varje dag utom söndagen, även om det blev lite upphackat ibland för man står liksom och kör squat medan man steker pyttipanna och kör plankan och pussar bebismage i samma veva…. även lite BodyCombat fick jag in vilket var så sjukt roligt 🙂

Jag känner att jag behöver en vilodag i veckan så det blir söndagar. Massa barnvagnspromenader, har inte statistik då till min fasa så slutade mitt pulsband till Polarappen fungera, men nu funkar den igen…. livet har mening igen!!! Blir ju lätt lite beroende av mina prylar… men det är ju så roligt 🙂

Hade en dag av matfrossa då jag fick sån fasansfull huvudvärk i söndags så all karaktär gick åt skogen och hade hamburgarefrossa hos svärföräldrarna…nom nom nom…

Så veckans resultat då?

Vikt: Minus 2 hg (84 kg) 

Midjemått; minus 1,5 cm (108,5 cm)

Är rätt nöjd men försöker nog lite extra denna vecka… vill verkligen nå mitt majmål som är på 82 kg…

 

0 comments on “Dag 14 Fitnessfighten- sen veckorapportAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *