BodyCombat in the house!

BodyCombat in the house!

Det har blivit lite av en tradition att kunder som slutar hos oss av olika skäl (mest jobbyte och flytt) får önska sitt eget BodyCombatpass 🙂

Vi har kört ett pass för en tjej som flyttade till Norrland, ett pass för ett par som drog till Florida och imorgon blir det avtackning för en av mina trognaste kunder som ska byta jobb… samtidigt som det alltid är sorgligt att  förlora medlemmar som jag delar min passion så blir jag så glad jag får tacka av dem med en hejdundrade avskeds pass a la BodyCombat.

Så imorgon 19.05 blir det asskicking på hög nivå med massa gamla favoriter som får era ben att svida och axlar att be om nåd!

Bring the attitude and unleash your inner warrior! 19.05 händer det!

 

 

0 comments on “BodyCombat in the house!Add yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *