Beach 2013 – nu snablarns

Beach 2013 – nu snablarns

Japp, då var det dags att köra järnet! Men 5 nedgångna kilo under hösten så har jag bara….. hehehehe 16 kilo kvar till målvikt!

Well, nemas problemas säger jag när jag sitter i min soffa och är sjuk och febrig- feberyra? Nej- bara ren beslutsamhet!

Har en matplan som jag tänkte försöka köra i 2 veckor för att se hur kroppen reagerar på det. Det är mindre kolhydrater och mycket protein…mycket Kesella med hallon! Funkar det så kör jag på med det ett tag! Första dagen var idag. Har frossat i grönsaker och kyckling, köttfärsbiff och hummus och självklart kesella med hallon 🙂

Har träffat Mia idag och gått igenom massa knärehab övningar så det ska det oxå bli pli på och styrketräning på det.

Va, låter det optimistiskt? Hahaha, ja vi får se hur allt går, men jag behöver som sagt bli lite tokig för att kicka igång mig, framför allt efter att ha varit sjuk i 2 veckor.

Minus 7 hg i veckan tills sista mars- sen är det fitnessfighten som gäller i april och då spurtar vi järnet! Beroende på hur status är då så bli maj hardcore eller lite softare.

Jag saknar att kunna promenera överallt med barnvagnen, det var så bra för förbränningen, men att släpa vagn och hundar i snömodd- ingen hit kan jag säga 🙂

Ha ett underbart nyår så ses vi 2013!!!

 

 

 

 

0 comments on “Beach 2013 – nu snablarnsAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *