Barnvagnar = evil

Barnvagnar = evil

Har nu på två dagar upplevt 3 saker som gör mig alldeles vansinnig.

Uppenbarligen så är det så att så fort man har en barnvagn så är men jobbig, i vägen och bara ond i allmänhet!

1. Igår strosar jag fram i Lunagallerian mot rulltrappan då en kvinna svänger in framför min barnvagn så jag råkar toucha henne med vagnen. Hon vänder sig om och fräser – Du kan ju faktiskt be om ursäkt!  Va, säger jag, du svängde ju in framför min vagn, hur kan jag förutse alla människors rörelser!  Hon fräser nåt jag inte hör och går därifrån. ..

2. Jag ska åka buss hem och vi är två barnvagnar som ska på och det är trångt och mycket folk och medan vi krånglar in våra vagnar så vi vrålar nån! ”Måste ni hålla på och krångla med era barnvagnar”. Stressade försöker vi förminska våra vagnar med ren viljekraft med det går ju inte så vi krånglar klart och skäms….

3. Åker buss ner på stan, en man kommer på med sin barnvagn. Just på denna buss så finns en oförklarlig stålgrej som gör att vi inte kan ställa vagnarna rakt utan de får stå snett. Efter några hållplatser ska en till mamma med barnvagn på med en kompis. Jag hör mamman säga att det är okej att det är fullt, hon kan gå. Då flyger vännen in och börjar rycka i mannens barnvagn!!! ”Ni får ju flytta in lite” fräser hon. Seriöst! Jag blev så chockad! Mannen kunde nog inte svenska, och förstod nog inte vad hon sa. I hans vagn låg en liten nyföding och sov! Hade hon börjat rycka i Viles vagn hade jag blivit fullkomligt vansinnig!

Var någonstans är det okej att skrika och bete sig som idioter bara för att vi har barnvagn? Hur ska vi annars ta oss fram? Jag skriker inte på folk med rullatorer, rullstolar, folk med stora väskor eller på något annat sätt avviker från den normala space som man tar upp. Varför är barnvagnar så lätt att häckla? Varför ska jag få dåligt samvete för att jag tar upp 5 sek extra för att få på barnvagnen? Har inte vi samma rätt att åka kommunalt?

Jag blir förbannad och ledsen över att folk faktiskt beter sig på detta sätt.

I min barnvagn sitter det viktigaste i mitt liv! Mucka med den och…… #dunder#brak#wrath#of#the#mommy#

0 comments on “Barnvagnar = evilAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *