Att väga eller inte väga det är frågan…

Att väga eller inte väga det är frågan…

Vågelände!

ok, jag tror att hela världen är överens om (iallafall den kvinnliga delen) att det är mätband som är ”the shit” och vågen oftast är ond. Det finns 14237782353 st felmarginaler som hur mycket jag ätit kontra gått på toa, är det dags för ”time of the month” vilket innebär att man tar upp mer vatten osv… det tar aldrig slut. Men visst FASEN så ställer man sig på vågeländet och i sann Bruce Almighty stil riktar händerna mot skyn och vrålar… WHHHYYYYYYY!

Ok, nu var det inte så farligt, jag hade gått ner…1,5 på 4 veckor! Jag måste nog säga att det var rätt pissigt! Så.. det är dags för ännu en självransakan. Fram med sanningspegeln och NER med alla försvar.

1. Jag äter för mycket mackor

2. Slarvat med styrketräningen

3. Varit kanonduktig i veckorna men sedan fuskat liiiiite för mycket på helgen.

Next level =

1. Proteindricka istället för mackor (wow- och bara att beställa det var en upplevelse och det var mycket underhållande att se alla omkring mig tjafsa om vilken som var bäst, det var sdkjdfjprotein och asjfjhfdsyror och shfsfhssdjfsudfhskolhydrater och jag ville bara ha den som hade bananchoklad som smak för det GILLAR jag)

2. MERA styrketräning

3. Mindre fusk på helgerna- Planering är nyckelordet. Jag vet att det blir mammas GUDOMLIGA chokladtårta på annandagpåsk, så massa träning på söndag osv

Jag älskar att använda dataspelstermer vilket under utvecklignsamtal kan se sig lite töntigt när jag på fullaste allvar frågar- Vilken är din nästa level? Men metaforen är så bra!! Hur tar jag mig till nästa nivå. Det gäller på alla plan!

– Viktmässigt- se ovanstående
– BodyCombat- ska filma mig och få den utvärderad
– Allmän upplysning 🙂 – kasta dig över dina dåliga sidor som en hungrig tiger för NU J****R ska de bort!

Status:

Current Level: 3
Experience points: + 5
New weapon: Proteinpulver
Strenght: +1

Yes, I am a nerd… AND I AM PROUD OF IT!!!!

2 comments on “Att väga eller inte väga det är frågan…Add yours →

 1. Gud vad roligt du skriver!!!
  Bra jobbat med viktnedgång och centimeterminskningar! De små stegen är de bästa stegen =)

  Min ”Current level” är +4kg och mitt ”secret weapon” är Johns gräddsåser och godisråttan som bor i mig… Aaaahhhh!!!

  Hörs snart!
  Kram

 2. Heja Linda! Du kommer att grejja detta, du måste se till att vara benhård när sötsuget är som värst!
  Tänk såhär; om du hade diabetes så skulle du automatiskt låta allt onödigt vara, för att sjukdomen kräver att du gör det. Varför skulle inte sådan taktik fungera fast man inte är sjuk? Du är superduktig!! 😀
  Kram! Jecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *