Asskicked by Anna

Asskicked by Anna

Dagens PT pass började med att jag satt och cyklade medan Anna berättade hur vi skulle jobba… det tog ett tag innan hon sa att det var superset vi skulle jobba med 4 veckor nu och troligtvis var det för att vagga in mig i falsk trygghet… jag vet nog hur Niclas ser ut varje gång efter superset… snabbt räknade jag på chanserna att fejka lite hosta, allmän dödssjuka och lite ont i tån men insåg att det skulle nog ha genomskådats… hon e inte så dum den där Anna 🙂

Jaha, det var bara att kaste sig in. 5 TUNGA rep med 2 övningar som vi alternedade och 5 set… puhhh

1. Rodd och bröstpress på bräda… tryckte till med 20 kg på bröstpress, det var tungt..

2. Axelpress och latsdrag… även här kämpade jag med 20 kg hantlarna på axelpressen. Helt sjukt tungt och jag vinglade runt som en galning, men Anna höll koll så inga brutna ben denna gång iallfall 🙂

3. Bröstpress i maskin och höga rodd i maskin… på sista bröstpressen tog jag i så benen for åt alla håll

Lite mage och excentriska chins fick avsluta det hela

Jag insåg dock att även om det var tungt så in i h*****e så var det inte så psykiskt jobbigt. Jag är väldigt explosiv så detta passade mig…

Får se hur jag mår imorgon då 🙂

0 comments on “Asskicked by AnnaAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *