Skulle vara borta hela dagen och var sugen på lasange så jag hittade detta recept på Linns hemsida och den var en
Jag var lite orolig att lasangen skulle rymma ur pottan- så full var den när jag började, men det gick bra.
Antar att vätskan som blir sugs in i plattorna.
Med riven parmesan på toppen blev detta riktig vardagslyx!
Ingredienser:
1 kg nötfärs
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
2 köttbuljongtärningar
2 burkar krossade tomater
3- 4 msk Tomatpuré
Worcestershiresås
Salt
Peppar
Lasagneplattor
125 gram Mozzarella
500 gram MiniKeso
Parmesan på toppen
Stek lök och färs i en stor panna.
Häll i tomater, buljongtärningar och krydda med tomatpure, Worcestershiresås och kryddor. Pressa ner vitlöksklyftorna.Låt koka ihop.
Mixa keso och mozzarella med en stavmixer och salta lite.
Varva köttfärssås (längst ner) med lasagneplattor och kesoröra tills du har fyllt pottan och har köttfärssås längst upp.
Jag körde på låg i 7 h med det går säkert bra med hög i ca 4-5 timmar.
Sista timmen la jag på riven ost. Blandade vanlig hårdost med parmesanost. Mums!!!
1 comment on “Lasagne med keso i slowcookern”Add yours →