Med endast 2 ingredienser så har du en underbart god bas som du kan servera på många olika sätt. Jag lagade denna under en dag och åt den dagarna efter i olika former. Jag värmde den genom att steka olika grönsaker tillsammans med färsen för att sedan toppa ris med en variant och i en wrap med pak choi och chilimajonäs.
Lindas mathörna finns även på Instagram och Facebook och glöm inte att följa mig på bloggen så du inte missar massa mumsiga recept. Scrolla ner och skriv in din mailadress ⬇⬇

Teriyakifärs i slowcookern
6 portioner
800 g nötfärs
1 flaska (ca 3 dl) färdig teriyakisås
1 dl vatten
Om du vill ha lite sting, ha även i 1-3 tsk srirachia, sambal oelek eller 1 tsk chiliflakes
Gör så här:
- Stek färsen i en stekpanna och lägg ner sen sedan i slowcookern.
- Kör den i slowcookern på LÅG i 7-8 h eller 5-6 h på HÖ.
Serveringstips
– I wrap med stekt pak choi, kimchi, babyspenat, pickad gurka och rödlök och srirachiamajonäs
– Fräs på den slökokta färsen med purjolök, pak choi och skivad zucchini. Servera med ris och sesamfrön (och chilimajonäs, för det är gott till allt!)
–

Slowcookingkokböcker
”Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
”Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
0 comments on “Teriyakifärs i slowcookern serverad på två sätt”Add yours →