Paella är en så underbar hösträtt enligt mig. Färger, smak och doft lyfter vilken regnig höstkväll som helst!
Slängde i allt jag hittade plus vågade slänga i lite nya ingredienser
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
3, 5 dl råris
7 dl vatten
1 påse saffran
1/2 msk vitvinsvinäger
1 msk citronsaft
Lite sambal
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl Edamamebönor
30 g Haricots verts
1 Paprika
1/2 Zucchini
1 Tomat
Salt
Cayennepeppar
Kyckling
Fräs hackad lök, hackad vitlök, råris och saffran i olja nån minut. Häll på vatten, buljongtärning och släng sedan i alla grönsaker och låt småkoka i 15- 20 min.
Jag fräste kyckling i panna och sen fick den bli klar i ugnen.
0 comments on “Superpaella på råris”Add yours →