Hittade ett recept som jag tänkte
-Åh, det ska jag prova!
Det var på mellanmålsmuffins, men muffinsformen var trasig och jag hade inte hälften av ingredienserna, så jag bytte ut, la till och meckade lite och det blev inte äckligt :):)
Mycket bra mellanmålskaka som iallafall Odin älskade
Ingredienser
5,5 dl havregryn
2,25 dl mandelmjölk eller vanlig mjölk.
1 dl osockrad äppelmos
1 liten banan
0.5 dl proteinpulver whey vanilj
0.3 dl osötad kokos, plus lite mer till toppingen.
2 msk sukrin gold
2 msk kokosolja eller rapsolja
1 msk Chia-frön
1/2 tsk vaniljextrakt
1/4 tsk salt
1.5 tsk bakpulver
1 tsk mald kanel
0.3 tsk kardemumma
Häll i havregryn, banan och äppelmos och mixa med en mixer. Häll i resten och mixa lite till. Smöra en sockerkaksform, häll i smeten och strössla kokos över.
Grädda i 160 grader i 20- 25 minuter.
0 comments on “Mellanmålskaka med kanel och kardemumma”Add yours →