Ett riktigt gott bröd som jag kan tänka mig skulle kunna vara gott med vitlökssmör på till soppa.
Från 56kilo.se kommer detta mumsiga bröd
Kesobröd
3 ägg
1/2 liten burk keso (125 gram)
3 msk kokosmjöl
4 msk mandelmjöl
(om du är nötallergiker ta 5 msk kokosmjöl istället)
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 msk neutral olja- jag tog rapsolja
1 nypa salt
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer.
Fördela den fasta degen på bakpappersklädd plåt.
Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.
Skär sedan i 4 bitar.
Supergoda att rosta med smör, ost och skinka på 🙂
0 comments on “Lchf kesobröd”Add yours →