Jul i slowcookern- Brysselkål med fetaost och granatäppelkärnor

Vilka älskar brysselkål på julbordet? JAG!! Och säkert ett gäng till 😉 detta recept är toppen att göra i crockpoten när du röjer runt med allt annat som ska fram till julbordet. Fetaost och granatäppelkärnor ger salt, sötma och crunch 😊👍 mums helt enkelt!!

Brysselkål med fetaost och granatäppelkärnor

500 g brysselkål
1 msk sirap
1 msk rapsolja
2 tsk timjan
1 tsk salt

Tillsätts sist
1 dl granatäppelkärnor
100 g fetaost

Gör så här

Fräs brysselkålen i oljan tillsammans med salt och timjan så de får lite yta. Häll ner sirap och sätt på Crockpoten på låg i 3-4 h. Smula över fetaost och strö över granatäppelkärnor och kör runt- klart!


🎄🎅🤶 Julklappstips! Gav du bort eller fick slowcooker förra året? Önska dig eller ge bort en slowcookingkokbok i år. detta år. Dessa kokböcker är de enda kokböcker om slowcooking som finns i Sverige.

Slowcooking i vardagen” – beställ den via Isaberg Förlag, Bokus eller Adlibris
Hur får du vardagslogistiken att går ihop? Denna bok hjälper dig till en godare och mindre stressad matvardag

Slowcooking- en introduktion och 80 recept som alla kan laga” beställ den via Isaberg förlag, Bokus och Adlibris
Vet du inte var du ska börja? Vill du se bredden av allt du kan laga i din slowcooker? Då är detta kokboken för dig.

Ljudboken ”Slowcooking – en resa till en lättare och godare matvardag” finns nu på Bokus, Adlibris, Storytel, Bookbeat, Nexatory till exempel.

3 comments on “Jul i slowcookern- Brysselkål med fetaost och granatäppelkärnorAdd yours →

  1. Hej Linda Försöker hitta nåt rcept på 1 kg kalkonbröst hittar inget på nätet har du nåt gott recept på kalkonbröst

    Mvh’ Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *