Alltså man kan ju aldrig göra för mycket köttfärssås, man kan servera den som den är eller använd detta recept och gör lasagne med keso i din crockpot eller köttfärspaj (prova att göra den i crockpoten 😉)
Ofta blir det lite variation och denna blev så god! Det är fullkomligt omöjligt att göra köttfärssås utan crockpoten när man väl börjat. Smakerna blir oslagbara.. efter en dag i kylen så blir den ännu bättre!
Köttfärssås 3.0
800 g nötfärs
2 förpackningar krossade tomater
3 msk tomatpuré
1 dl chilisås
1 msk balsamvinäger
3 pressade vitlöksklyftor
2 buljongtärningar (1 mörk oxbuljong och 1 grönsak)
1- 2 tsk oregano
1 tsk persilliade
1 tsk salt
Svartpeppar
Sista 30 minuterna
1 dl grädde av valfri fetthalt
Gör så här
Jag föredrar att steka nötfärsen först och jag har en crockpot som man kan steka direkt i vilket underlättar enormt men har man bråttom så lägg ner nötfärsen som den är.
Häll ner resten av ingredienserna och blanda runt. Kör på låg i 6-8 h. Häll i grädde och rör om, kör i 30 minuter till…Done!! Lunchlådor för veckan klara 👍😊
0 comments on “Crockpot- Köttfärssås 3.0”Add yours →