Ni vet känslan efter man ätit en väldigt god thaimiddag. Det liksom värmer i hela kroppen och allt känns bra. Så känner jag nu. Mätt, varm och nöjd!
Nöjd för att jag äntligen fick till en kokosmjölksgryta som inte skar sig. Det var så löjligt enkelt så jag förstår inte att jag inte tänkt på det tidigare. Lägg bara ner alla grönsaker och kyckling tillsammans med kryddorna och kör i några timmar. Sista 45 minuterna så häller du i en burk kokosmjölk.
Det blev ingen bild på den slutgiltiga maten för barnen var minst sagt oregerliga och maten kastades in i munnen. Ska njuta av den mer på lunchen imorgon. ..
1 kg kyckling
1 burk bambuskott
1 burk ananas
0, 5 dl ananasspad
2 lökar
3 tsk valfri currypasta (är fortfarande beroende av gul curry)
1 tsk Kycklingfond
Salt
Cayennepeppar
1 burk kokosmjölk
Lägg i allt utom kokosmjölken i pottan och kör på hög i 3 h. Häll i kokosmjölken och kör i 45 min till. Klart! Utan att kokosmjölken skär sig :):)
Är i en nudelfas så det blev nudlar till idag.
0 comments on “Crockpot – Den perfekta kokosmjölksgrytan”Add yours →