Ja, det är genialiskt! Ja, det är fantastiskt gott. Fick inspiration av Landleys kök och meckade ihop en crockpotvariant.
Det var en bra idé…fullkomligt lysande om jag ska vara ärlig 🙂
Har ni förstått ännu att detta var en briljant idé? Jag kan dra det några varv till om ni vill….
Okej, jag slutar tjata om hur bra detta var (fick in det en gång till) och hoppar vidare till receptet.
Jag satsade på rätt neutral smak i limpan för att chevre och rödbetssmörets smaker skulle få äga!
Köttfärslimpa
800 g nötfärs
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk mjölk
1 ägg
1, 5 tsk salt
peppar
100 g getost
Rödbetssmör:
3 färdigkokta rödbetor
1 vitlöksklyfta
30 g smör
Salt
Blanda ihop alla ingredienser till limpa.
Lägg rödbetor, smör, vitlöksklyfta och salt i en bunke och mixa med en stavmixer.
Lägg färsen i pottan och tryck ner getosten i mitten och klicka sedan över rödbetssmöret. Sätt på hög i 4 h eller låg i 7- 8 h.
Först i med chevre
Fyll sedan på med rödbetssmör
Servera med klyftpotatis eller potatisgratäng.
Bilden gör verkligen inte rätten rättvisa!!
Så trevligt att kunna inspirera till din geniala idé 🙂
Tack Madeleine för alla dina grymma recept!
Åh jag är SÅ glad att jag hittat din sida!! Har fått en Crockpot i julklapp och att hitta hit var det bästa som hänt 🙂 Såg inläggen som delats på Facebook om dina härliga recept (Crock-pot Slow cooker)
Vad roligt att du fått en crockpot! Jag blir jätteglad att höra att du tycker att mina recept verkar mumsiga! 😊😊 vill gärna höra feedback på det du lagar.
Hej! Tack för dina härliga recept. Ang detta; kör du olja i botten eller?
Tack, vad roligt att du tycker det 😊 Jag hade inte olja i botten, men det kan man såklart ha om man vill ..