Tävla med din Crockpot och Old el Paso

den

Häng på mig i höstens roligaste matkamp och tävla om en ny Crockpot och produkter från Old el Paso 😊😊😊😊

Landskapskampen
Jag kommer skapa en landskapstaco från Dalarna och hoppas du vill hänga på mig i Team Dalarna 👍😊. Bästa tolkningen av landskapet genom smaker, ingredienser och dekor vinner en CrockPot och produkter från Old El Paso samt att vinnarrecepten kommer att samlas i en digital receptsamling! En vinnare/landskap utses.

Jag kommer att laga en tacorätt för landskapet Dalarna. Självklart använder jag min älskade CrockPot. som är den ultimata taco-prylen – det blir helt enkelt mycket godare

Gör så här för att tävla!

Ta fram ditt eget personliga recept, med smaker och ingredienser typiska för mitt ditt valda landskap.

Maträtten får innehålla vilka ingredienser du vill, men någon av Old El Pasos produkter Stand’n’stuff eller Stand’n’stuff mini måste ingå. Dessa produkter går att variera in i det oändliga och du kan göra din egen taco precis så som du tycker blir godast!

Skicka sedan in ditt recept och din finaste bild på den färdiga maträtten (dessa delar kombinerat är tävlingsbidraget) oldelpaso.sverige@hkstrategies.com

Märk ditt bidrag med landskapet du tävlar för i ämnesraden, och skriv i mailet att du hittade tävlingen via min blogg – Lindas mathörna, så är du med och tävlar.
Både receptet och receptfotot bedöms.
Du kan tävla fram till den 17 november. 1 vinnare utses per landskap. Den 24 november presenteras vinnarna. Vinnarens recept får vara med i en receptsamling skapad av Old El Paso/CrockPot. Vinnaren får även produkter från Old El Paso samt en CrockPot till ett samlat värde av ca 2 000 kr.

Klicka för att läsa tävlingens fullständiga villkor

Så sätt igång och börja leka!!! Team Dalarna- GO 😀😀😊😊

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Jessica Sundberg skriver:

  Men Linda, go Team Skåne 🙂 http://attlevasunt.se/
  Kram!!!

  1. linda skriver:

   😊😊 spännande med Skåne 😊😊 nu kör vi
   Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *