Varför en Crock-pot är den bästa julklappen!!

Varför en Crock-pot är den bästa julklappen!!

Har du idétorka på julklappar! Köp en Crock-Pot!! Såklart 🙂
Här kommer lite tips på olika modeller till olika personer och familjekonstellationer.

Min slökokningsera började med att jag fick en Crock-Pot med keramikgryta i julklapp av min svärmor för typ 9 år sedan. Min man trodde att detta skulle vara en kort förälskelse men så var det icke! Jag har sedan dess lagat mat med mina olika modeller minst en gång i veckan under alla dessa år.

Klassisk gryta lagad i min DuraCeramicgryta

Dessa maskiner har räddat både småbarnsår, väldigt stressade tidspersioder och även ekonomi i och med att jag gjort många goda lunchlådor.

Mina kids! Som är uppväxta med slökokad mat 🙂

För den matintresserade är nog Crock-Pot Expressen perfekt. Den slökokar, tryckkokar, steker mm. Du kan leka med denna maskin hur länge som helst

För det lilla hushållet t ex till den som flyttat hemifrån eller enpersonshushåll är denna lilla maskin perfekt Crock-Pot 2,4 liters. Man behöver inte vara en mästare i köket för att kunna laga bra mat! Jag slår verkligen ett slag för denna typ av matlagning kan vara ett enkelt sätt att lära sig och uppskatta att laga mat!

För den stora barnfamiljen som behöver mycket mat så är denna modell en favorit- Crock-Pot One Pot. Den är 6 liter och innergrytan är av DuraCeramic Du kan steka på spisen med grytan.

Crock-Pot One Pot 6 l med Duraceramicgryta

För nybörjaren som vill prova innan man köper alla funktioner är denna modell suverän- Crock-Pot 3,5 liters. Mycket prisvärd och jag använde denna i många år innan jag levlade upp i funktioner

Här finns ett gäng recept som man såklart lagar med vilken av dessa modeller som helst 🙂